Ændr dine vaner, ændr dit liv

Mit mål med at vise denne video er at forenkle begrebet “paradigmer”, så du bedre kan forstå hvad der styrer din adfærd. Paradigmer er en samling af vaner der styrer alt hvad vi gør, hvad vi siger, hvordan vi går, hvordan vi klæder os – ALT.

Hvis du ønsker at få bedre resultater i et hvilket som helst område af dit liv, er det meget vigtigt at du forstår paradigmer. Så for at sikre os du virkelig har forstået det, så lad os se på dette koncept fra et andet perspektiv – Kompetencens fire faser.

Du har sikkert hørt om disse faser før. De foreslår, at vi oprindeligt er uvidende om, hvor lidt vi ved (fase 1). Efterhånden som vi anerkender vores inkompetence, begynder vi bevidst at lære en færdighed (fase 2) og bevidst bruge det vi lærer (fase 3). Til sidst, kan vi bruge denne færdighed uden at skulle at tænke bevidst over det (fase 4).

Lad os tage et kig på hver af disse faser i relation til paradigmer:

1) Ubevidst inkompetence

Når det kommer til at producere de resultater de ønsker, er de fleste mennesker ubevidst inkompetente.

For det første er de ubevidste om at der er en kraft af energi der flyder til os og igennem os. Så når kraften bevæger sig ind i deres bevidste sind skaber de en X-idé der harmonerer med deres X-paradigme. Derfor vil de konsekvent opnå X-resultater, som er den type resultater de er programmeret til at få.

Disse mennesker er ikke blot uvidende om hvordan man får et andet resultat, de er ikke engang klar over at et andet resultat, et bedre resultat, er muligt for dem. De går igennem livet med tanker som “Det er bare sådan det er, jeg vil aldrig blive velhavende“. Og de lever deres liv styret af deres paradigme.

2) Bevidst inkompetence

Når et menneske begynder deres rejse inden for personlig udvikling, starter de fleste her. Nu er de bevidste om den kraft der kommer ind, og at de kan vælge en ny idé – en Y-idé.

Selvom de intellektuelt vælger en Y-idé, ved de ikke hvordan de skal “bygge” den. Med andre ord, så ved de ikke hvordan – eller undlader simpelthen – at presse den nye idé ned over deres ubevidste sind. Så paradigmet forbliver uændret og selvom de ønsker et nyt resultat, forbliver de i en X-vibration og fortsætter med at få X-resultater.

3) Bevidst kompetence

På dette stadie forstår individer at bygge en Y-idé, men de skal virkelig koncentrere sig for at presse den ned over deres ubevidste sind. De er i en ubehagelig vibration fordi Y-idéen ikke er i harmoni med deres X-paradigme.

De skal presse sig selv for at gå igennem frygtmuren og blive ved med at presse den nye idé ned over deres underbevidste sind indtil det ændrer deres paradigme. Da vil den nye Y-idé i deres underbevidste sind ændre deres vibration, som ændrer deres adfærd og de tiltrækker langt om længe de resultater de vil have.

4) Ubevidst kompetence

Dette er hvor magien virkelig sker…

Disse individer har haft så meget øvelse i at bygge positive idéer (Y-idéer) at det falder dem helt naturligt. Og som et resultat er de i stand til at tjene millioner af kroner; de opretholder sunde kroppe, og de udvikler kærlige relationer – med tilsyneladende ubesværet lethed.


Jeg håber det står klart for dig at du kan bygge Y-idéer der ændrer dit paradigme og dit liv for altid. Men det er meget svært at gøre uden professionel hjælp. Hvis du langt om længe er nået frem til at ville ændre dine ønsker og drømme til varige resultater, så lad mig hjælpe dig. Det er det jeg gør bedst. Bare kontakt mig gennem denne form, så vil jeg kontakte dig og forklare hvordan det virker.

Til din succes,

Jørgen Wolf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.